mandag 20. august 2012

Nå er det offisielt!!!


PETER NORDBERG KOMMER TIL VÅGBØ GRENDAHUS 20. OKTOBER!

 ... OG NYTT ALBUM KOMMER 24. AUGUST 2012 - Här I Nord 

Den svenske viseartisten, som står bak en god håndfull norske hits, har spilt seg inn i nordmenns bevissthet gjennom en rekke radiolistinger og heftig turnering.

Dette albumet gis ut i de fleste format, LP, digipack, jewelcase og selvsagt på alle digitale plattformer.

I samarbeidet med den tidligere Vampvokalisten Vidar Johnsen, ble det 3 album og de turnerte Norge opp og ned, flere ganger i perioden 2006-2010.

Musikalsk har Peter en personlig stil, det er lett å gjenkjenne som hans. Den melankolske optimismen ligger vakkert bak i alle låtene. Det er stor variasjon og låtene spenner fra Bellmanske Akta Dig, til den mer popete När En Stjärna Faller. Det er mange detaljer i instrumenteringen og en underfundig dobbelthet i tekstene.

Når Peter hadde skrevet sine sanger, mesteparten i Stockholms skjærgård, sendte han dem til det knippe musikere han ønsket skulle sette sitt preg på låtene. De fleste av musikerne har vært hans musikalske brødre i mange år, og er alle unike instrumentalister som han visste ville forme sangene til det de skulle bli.

Här I Nord er spilt inn på mange steder i Sverige og Norge, mikset i Los Angeles og mastret tilbake i Stockholm. Altså et nordisk prosjekt, med den typiske utferdstrangen til Amerika, som artistene i disse landene ofte har.

Peter Nordberg har et bredt og lojalt publikum og når albumet nå slippes kommer han til å turnere både i Norge og Sverige.

Han har jobbet som profesjonell musiker i hele sitt liv og i en alder av 42 har Peter aldri vært bedre. Dette er hans tredje soloalbum og det første etter de tre fra duoen med Johnsen. Alle tekster, i alle seks album, er på morsmålet svensk.

Albumet «Här I Nord» kommer 24. august.
På www.peternordberg.com finnes en kort- dokumentar og blogger fra Peter, om albumet og  inspillingsprosessen.

FORHÅNDSSALG: Billettene er nå lagt ut for salg. Billettpris: 290,-. For å bestille, ta kontakt med oss på musikklikarlauget@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar